KAYSERİ / MELİKGAZİ - HUNAT HATUN İMAM HATİP ORTAOKULU

HUNAT HATUN İMAM HATİP ORTAOKULU

Osmanlı Mah. Kocayusuf Cd. No5/B MELİKGAZİ/KAYSERİ
Vizyon
Yeniliklere açık kendi, çevre ve ülke ihtiyaçlarını bilen sorunlara çözüm üreten, yeni bilgiler ortaya çıkaran ahlaklı, toplumun değerlerine saygılı, sorumlu, iyi bir vatandaş yetiştiren bir eğitim kurumu olmak
Misyon
Her öğrencinin kendi bireysel yeteneklerini dikkate alarak; bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını sağlamak, problem çözümlerinde sorumluluk alan ve bilimsel yöntemleri kullanan, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, liderlik özelliklerine sahip ve olumlu iletişim kurabilen bir vatandaş olarak haklarını ve sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmek.
Başarılar
OKULUMUZ KARETE TAKIMIMIZ OKULLAR ARASI KAYSERİ KARETE İLİ BİRİNCİLİĞİ KARŞILAŞMALARINDA BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ YÖNETİMİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREREK YAPTIKLARI İLK KARŞILAŞMADA TAKIM HALİNDE İL 2.Sİ OLMUŞTUR.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
8:30-14.30
DOĞALGAZ
Ulaşım
TOPLU ULAŞIM ARACLARI OTOBÜS OSMANLI DANİŞMENT YAZILI BELEDİYE OTBÜSLERİ İLE ULAŞILIR.
Osmanlı mah.Kocayusuf cad. no:5/B Melikgazi
3 KM kartal kavşagndan...(Selçuklu Anadolu karşısı giriş)
KARETE,TEKVANDO,BOKS,JUDO,WUSHU
Proje Çalışmaları